Tärkeä tiedote taiteen ystäville!

Taiteen ystävät!

Miellyttääkö tämä ylläoleva kuva? Hyviä uutisia, nyt voit ostaa sen valmiina tauluna kotiasi koristamaan,

Miellyttääkö tämä ylläoleva kuva? Hyviä uutisia, nyt voit ostaa sen valmiina tauluna kotiasi koristamaan,

Olen tässä jo aika pitkään miettinyt, että pitäisiköhän laittaa myyntiin näitä piirustelmia, joita tulee työn ulkopuolella tehtyä. Pöytälaatikkoon tulee tehtyä tavaraa jatkuvasti ja toistaiseksi niistä on ollut iloa lähinnä itselle.

Pitkällisen jahkailun ja meinaamisen jälkeen laitoin nyt ihan koemielessä pystyyn kaksi hieman erilaista verkkokauppaa: Curioos ja Society6. Jatkossa perustan ehkä omien kotisivujen alle jonkinlaisen oman verkkokaupan, mutta sitä odotellessa kokeillaan näitä valmiita, helppoja ja nopeita verkkokauppa-alustoja. Fail fast -tyyppistä touhua minimiriskillä.

Curioos on tarkoitus pitää sellaisena alustana, johon laitan myyntiin taiteellisempaa (”daideellisempaa”) tuotosta. Jokainen voi itsekseen arvioida mitä se taide tässä kohtaa tarkoittaa. Täällä on myynnissä lähinnä pienempiä eriä vähän isompaan hintaan.

Society6 -kaupan tuotteet on taas enemmän suurta yleisöä kosiskelevaa tyyliä. Niin kosiskelevaa, kun nyt omassa mittakaavassa pystyn tekemään. Ehkei sentään mitään insipiraatiolausetauluja ole tulossa, mutta melkein.

https://www.curioos.com/jaakkomehtala

https://society6.com/jaakkomehtala

Saa jakaa! Ostaa ei ole pakko, jos ei tykkää.

t. Jaakko