Business Arena

Yritysilmeen ja markkinointimateriaalien suunnittelu

Asiakas: Business Arena

Kuvaus: Toukokuussa 2010 jyväskyläläinen Business Arena Oy värväsi Kuvituskonttorin uudistamaan graafisen ilmeensä. Yrityksen vanha ilme oli toimiva ja ajankohtainen kymmenestä ikävuodestaan huolimatta. Juhlavuotensa kunniaksi Business Arena Oy halusi kuitenkin päivittää yritysilmeensä ja lisätä persoonallisuutta viestintäänsä.

Työkalut: Adobe Illustrator.


Logo

Logon symboliikka  Tekstilogon oikealla puolella sijaitseva merkki koostuu kahdesta elementistä: Business ja Arena. Harmaansävyinen, neutraali, pyöreä ja säännöllinen, B-kirjaimen ympärille rakentuva elementti kuvastaa business-ulottuvuutta: osaaminen, kokemus ja luotettavuus yhdistyvät kovaan liiketoimintaosaamiseen. Keltasävyinen, muodoltaan epäsäännöllisempi, A-kirjaimen ympärille muodostuva elementti kuvaa iloisuutta, energisyyttä, positiivisuutta ja vetovoimaa sekä jatkuvaa liikettä ja uuden oppimista. Harmaa business-elementti ja kellertävä arena-elementti kohtaavat muodostaen uuden elementin, suojaisan pyöreän muodon, eräänlaisen BA:n, joka on avoin tiedon virtaukselle ja vuorovaikutukselle. Keltainen kuori on on kietoutunut harmaan ytimen ympärille: osaaminen on paketoitu iloisiin ja energisiin kuoriin. Keltaisen elementin neljä ”sakaraa” viittaavat Business Arena Oy:lle tärkeisiin teorioihin (4E, Nonakan ba:n neljä perusolemusta sekä SECI-prosessin neljä vaihetta).

Logon symboliikka
Tekstilogon oikealla puolella sijaitseva merkki koostuu kahdesta elementistä: Business ja Arena.
Harmaansävyinen, neutraali, pyöreä ja säännöllinen, B-kirjaimen ympärille rakentuva elementti kuvastaa business-ulottuvuutta: osaaminen, kokemus ja luotettavuus
yhdistyvät kovaan liiketoimintaosaamiseen.
Keltasävyinen, muodoltaan epäsäännöllisempi, A-kirjaimen ympärille muodostuva elementti kuvaa iloisuutta, energisyyttä, positiivisuutta ja vetovoimaa sekä jatkuvaa liikettä ja uuden oppimista.
Harmaa business-elementti ja kellertävä arena-elementti kohtaavat muodostaen uuden elementin, suojaisan pyöreän muodon, eräänlaisen BA:n, joka on avoin tiedon virtaukselle ja vuorovaikutukselle. Keltainen kuori on on kietoutunut harmaan ytimen ympärille: osaaminen on paketoitu iloisiin ja energisiin kuoriin. Keltaisen elementin neljä ”sakaraa” viittaavat Business Arena Oy:lle tärkeisiin teorioihin (4E, Nonakan ba:n neljä perusolemusta sekä SECI-prosessin neljä vaihetta).


Keynote-pohjat

Erilaisia Keynote-pohjia tehtiin moniin eri tarkoituksiin.

Erilaisia Keynote-pohjia tehtiin moniin eri tarkoituksiin.


Rollupit

Rolluppeja tehtiin kaksi erilaista. "Asiallinen" versio ja donitsiversio.


Paperistoa

 

Asiakirjapohja, kirjekuori ja käyntikortit.


Luonnoksia

Myös Business Arenan ilmeen suunnittelu aloitettiin luonnostelemalla.